ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑ
Clivent
          Refrigeration

Μεγ. Αλεξάνδρου 201
133 41 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: (+30)-210-2111537
Fax: (+30)-210-2012561

 

Τι κάνει το παγότριμμα τόσο εξαιρετικό;

·Το παγότριμμα έχει ιδανική θερμοκρασία -0,5 ° C.
·Διαφορετικά μεγέθη πάγων: macro, standard και micro
·Δεν προξενεί ζημιές ή υποψύξεις στο προιόν.
·Τα παγοτρίμματα δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν δημιουργούν μπάλλες.
·Είναι κατάλληλα για ψύξη πολλών ημερών.
·Έχουν μεγάλη ψυκτική ισχύς και ενεργειακή αποτελεσματικότητα.
.
  • Macro lce :
    Αποτελείται απο τεμάχια πάγου πάχους μήκους μέχρι 9,5 mm. Διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και αξασφαλίζει διαρκή ψύξη πχ. για μεταφορά ιχθυρών και για την διάθεση τους προς πώληση.

  • Standard Ice :
    Η ανάμειξη μικρών και μεγάλων τεμαχίων εξασφαλίζει ταχεία ψύξη και διάρκεια ψύξης. Είναι ιδανικός για διαδικασίες Kutter και ψύξης.

  • Micro Ice :
    Αποτελείται απο μικρά τεμάχια πάγου με μέσο μέγεθος μέχρι 5,0 mm. Εξασφαλίζει μια πολύ καλη ανάμειξη και ταχεία ψύξη. Ο Micro Ice είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για διαδικασίες ανάμειξης και για ευπαθή προιόντα , όπως φιλέτα ψαριών.


Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ
  • Συντήρηση νωπών ψαριών
  • Ψύξη πουλερικών σέ πτηνοσφαγεία.
  • Ψύξη κρέατος σέ αλλαντοβιοµηχανίες.
  • Ψύξη ζύµης σέ αρτοβιοµηχανίες.
  • Συντήρηση Λαχανικών.
  • Ψύξη σκυροδέµατος.
  • Ψύξη σε χηµικές βιοµηχανίες.
Print   Print from PDF
| Αρχική σελίδα | Όροι συνεργασίας | Επικοινωνία | © 2004 Clivent Copyright - All rights reserved